Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η Ιστοσελίδα Προστατεύεται από το Copyright. Αντιγραφή ή ανατύπωση των κειμένων της κατόχου της, Κυρίας Γιούλης - Παναγιώτας Τσουρεκά, διώκονται από το σχετικό Νόμο, περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας.




Η  Ιστοσελίδα ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ, της Γιούλης - Παναγιώτας Τσουρεκά του Γεωργίου και της Θεώνης, προστατεύεται από το Copyright Συμβολαιογράφου Αθηνών, καθώς και της Νομοθεσίας του Διαδικτύου. Η Ιστοσελίδα ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΛΑΤΙΑ, κατ΄εξοχήν περιέχει ποιήματά μου, τα οποία κάποια έχουν γραφτεί πριν από αρκετά χρόνια και άλλα πολλά πρόσφατα. Περιέχει επίσης, πέντε χρονογραφήματα, σχόλια της καθημερινότητάς μας, καθώς και μικρά αποσπάσματα από Δοκίμια τα οποία πρόκειται να διαβάσετε ολοκληρωμένα σε βιβλία που πρόκειται να εκδοθούν στο άμεσο μέλλον από τον Εκδοτικό Οίκο Όστρια. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Κυρία Αγγελική Ραυτοπούλου, Νομικό, Εξαίρετη Ποιήτρια και Ζωγράφο, καθώς και τον σύζυγό της Κύριο Δημήτριο - Γεώργιο Σταυρακάκη, επίσης Εξαίρετο Ποιητή και Εικαστικό. Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Κύριο Γιάννη Κουτσαφτόπουλο, Εκδότη του Εκδοτικού Οίκου "ΟΣΤΡΙΑ", ο οποίος  μαζί με τους Εξαίρετους Σύγχρονους Ποιητές Μας, την Αγγελική Ραυτοπούλου και το Δημήτριο - Γεώργιο Σταυρακάκη, με εμπιστεύτηκαν έτσι ώστε να μου κάμουν την Εξαιρετική Τιμή να με συμπεριλάβουν  συνολικά σε 5 Ποιητικά Ανθολόγια, μαζί με άλλους Αξιόλογους Ομότεχνους Νέους Ποιητές Μας, σε Συλλογική Ποιητική Ανθολογία, των Εκδόσεων "ΟΣΤΡΙΑ", στην Οδό Τζωρτζ, αριθμός 2, Πλατεία Κάνιγγος - ΑΘΗΝΑ.  Χίλια Ευχαριστώ από Καρδιάς Μου, Όλους Σας. Με την Εκτίμησή μου και την Αγάπη μου, τις Εγκάρδιες Ευχές μου για Καλή Δημιουργική Συνέχεια.

Στην Ελλάδα θεμελιώδης είναι ο νόμος 2121/1993 (ΦΕΚ Α’25, 4/3/93) ο οποίος, εμπνεόμενος από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας, αναθεωρεί την προηγούμενη νομοθεσία του 1920 και συμμορφώνεται με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Ο νόμος αυτός τροποποιήθηκε δραστικά σε πολλές διατάξεις του με το άρθρο 8 του νόμου 2557/1997 (ΦΕΚ Α’271/1997) σε εφαρμογή των Οδηγιών 93/83/ΕΟΚ και 93/98/ΕΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: